Weblap készítés és keresőoptimalizálás 

Dr. Viczián Csaba részére

Weblap készítés és keresőoptimalizálás Dr. Viczián Csaba részére

A weblap készítés leírása

Egy már meglévő régi módi weblapot kellett megújítani úgy, hogy jól elkülöníthető legyen a többi plasztikai sebész honlapjától, minőséget sugározzon, elegáns legyen, és a Google keresőben is jól jelenjen meg.

Ezért teljesen új weboldalt kellett tervezni, egyedi színnel és webdesign-el. Ami olyan jól sikerült, hogy a mai napig megmaradtak ezek színek és az elegáns megjelenés. A beavatkozásokat jól elkülönítve egyedi navigációval jelenítettük meg. Ezzel is vezetve a látogatókat a weboldalon. Az oldalásávokban minden fontos információ, és az elérhetőségek áttekinthetőek. A vendégkönyvben a bejegyzések is könnyen megtalálhatóak.

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálással elértük, hogy minden lényeges kereső szóra a doktor úr weboldala a Google első oldalán és az első találatok között jelenjen meg. És tartotta is a pozíciót.

 

Részletek

Ügyfél: Dr. Viczián Csaba
Dátum: 2005-től
Munka: Weblap tervezés, weboldal készítés, keresőoptimalizálás
Weboldal: mellplasztika.net

weboldal újratervezés, weboldal készítés Dr. Viczián Csaba részére

A weboldal megtekintése

A beavatkozásokat jól elkülönítve egyedi navigációval jelenítettük meg. Ezzel is vezetve a látogatókat a weboldalon. Az oldalásávokban minden fontos információ, és az elérhetőségek áttekinthetőek. A vendégkönyvben a bejegyzések is könnyen megtalálhatóak.

%

Webdesin

%

Egyedi weblap készítés

%

Keresőoptimalizálás

Érdekli az egyedi weboldal készítés?