Modern weboldal készítés a Karvázy Optika részére

WordPress weboldal készítés a Karvázy Optika Szigetszentmiklós és Budaörs részére

Projekt leírás

Modern weboldal tervezés és WordPress weboldal készítés volt a feladatom. A Karvázy optika régi kék html alapú weboldalának megújtására kaptam megbízást. A régi weboldal felújítás időszerű volt a modern internezetési szokások és a mibolra optimalizált honlap alapkövetelményei miatt. A tartalom is aktualizálásra került. Modern megjelenésű, elegáns és mobilra optimalizált weboldalt terveztem a megbízó cég részére, amely aktuális tartalommal fogadja a látogatókat.

Az új 2022 évi weboldalhoz beállítottuk biztonságos https webcímet is amely már alapkövetelmény, és a Google pozitívan értékel.

 

Részletek

Ügyfél: Karvázy Optika
Dátum: 2021-2022
Szakértelem: Weboldal készítés, wordpress weboldal készítés
Weblap: karvazyoptikaszigetszentmiklos.hu

Weboldal készítés a Karvázy optika részére 2021. A Karvázy optika nyitó oldala.

Projekt érdekesség

A weboldal modern megjelenésű és mobilra optimalizált, biztonságos https webcímen elérhető. Bemutatásra kerülnek az optika szolgáltatásai, az üzeletek, az optika türténete.

A honlapkészítés során szép képeket alkalmaztunk. A színek kialakítása üzleti jellegű, a webdesign kék-fehér és szürke színeket alkalmaz. Az optika alapszíne kék és fekete, ami a weboldalon is megjelenik.

 
 

Projekt érdekesség

A szolgáltatások bemutatása egymás alatt jelenik meg, és ezáltal mobiltelefonon és könnyen végig görgethető, scrollozható a tartalom. A menüpontokbna kiválasztott szolgáltatásra kattintva az aktuális szolgáltatás jelenik meg a böngészőben.

szolgáltatások bemutatása
kontaktlencse

Projekt érdekesség

Kontaktlencse illesztés szolgáltatás tartalmi része.

Paralax scroll kapcsolatfelvétel

Tetszett amit látott? Egyedi weboldal készítéssel és karbantartással foglalkozunk.

Szívesen segítünk a haza vállalkozások online megjelenésének megtervezésében és kivitelezésében. Vegye fel velem a kapcsolatot!