Több nyelvű weboldal készítés a Component CNC részére

Component CNC weboldalkészítés

Projekt leírás

Több nyelvű weboldal készítésre kaptunk megbízást. Szép, modern és mobilra optimalizált weboldalt terveztem és készítettünk a megbízó részére. A weboldal fontos tartalma a magyar nyelv mellett elérhető angol és német nyelven is. A géppark bemutatását látványos TAB megjelenéssel készítettük el.

Az új 2021 évi weboldalhoz beállítottuk biztonságos https webcímet is amelyet a felhasználók és a Google pozitívan értékel.

Részletek

Ügyfél: Component CNC
Dátum: 2021
Szakértelem: Weboldal készítés, wordpress weboldal készítés
Weblap: www.componentcnc.hu

Weboldal készítés a Component CNC részére a magyar mellett angol és német nyelven

Projekt érdekesség

Nagyon érdekes feladatot kaptam egy magyar tulajdonú CNC forgácsolással foglalkozó cég részéről. Új weboldal tervezésre és több nyelvű weboldal lekészítésére kaptam megbízást.

Az új weboldal modern megjelenésű, mobilra optimalizált, biztonságos https webcímen elérhető, megjelennek rajta a vállalat szolgáltatásai és ügyfeleinek a logói is, amelyek ismert magyarországi és nemzetközi nagyvállalatok.

A social media megosztások közül a Facebook és a Linkedin kapott kiemelkedő megjelenést a menüben.

Projekt érdekesség

A géppark bemutatása látványos TAB elrendezésű honlapon jelenik meg. A Tab fülek segítségével lehet választani a géptípusok között. A gépek adatai táblázatban jelennek meg.

Component cnc géppark
Componentcnc képek

Projekt érdekesség

Látványos saját készítésű képekkel mutatjuk be a látogatóknak a gyártott termékeket.

Projekt érdekesség

A vállalkozást megbízó cégek logóit mutatjuk be a referenciák oldalon. Sok magyarországi nagyvállalat megtalálható a cég megrendelői között.

Componentcnc referenciák logói

Tetszett amit látott? Egyedi weboldal készítéssel és karbantartással foglalkozunk.

Szívesen segítünk a haza vállalkozások online megjelenésének megtervezésében és kivitelezésében. Vegye fel velem a kapcsolatot!