WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS BUDAPESTEN


Legyen Önnek is szép weboldala! A weboldal tervezésénél fontos a megrendelő tevékenységi köréhez igazodó, a megcélzott látogatói kör megszólításához legmegfelelőbb internetes megjelenés kialakítása, mert a weblap már meghatározó marketing elemként szerepel a köztudatban, és szinte mindenki használja őket a mindennapokban.


Kiemelten fontos a jó első benyomás, az áttekinthetőség, és az információk megfelelő tálalása, mert a látogatók néhány másodperc alatt eldöntik, hogy tetszik-e a weblap megjelenése, megtalálják-e a keresett információt, érdekesnek találják-e a weboldalt és annak tartalmát. Egy jól megtervezett, könnyen átlátható weboldalt könnyebben és szívesebben átolvasnak a látogatók, mint egy túlzsúfolt, és nem megfelelő színkombinációval megtervezett weblapot.


Továbbá a weboldal megfelelő kialakítása a keresők (Google) szempontjából is nagyon fontos, mert így hatékony találati eredményeket mutat fel. Ezért a weblapokat a keresőkre optimalizáltan készítjük el.

A weblapkészítés összetett munka, melynek végeredményeként egy szép, és esztétikus, jól működő, a Google-ban is megtalálható honlap várja a látogatókat.

Weblapkészítés garanciával

Garanciát vállalunk az általunk megtervezett és elkészített weboldalakra. Mert a tökéletesre törekszünk.Weblap készítés garanciával

KÉrj ÁrajÁnlatot webOLDAL kÉszÍtÉsre!

MiÉrt Érdemes egyedi webOLDALT csinÁltatnod?

Weblap készítés
 • Kiemelkedj a sok hasonló weblapok közül
 • Professzionálisan mutasd be cégedet és szolgáltatásodat
 • Szép és esztétikus weblapod legyen
 • Új vevőket csábíts magadhoz
 • Mobilra optimalizált legyen a weblapod
 • Mindig modern és trendi weblapod legyen

FONTOS A WEBOLDAL MEGTERVEZÉSE

Lényeges a célnak megfelelő weblapkészítés, a jó színválasztás, jó HTML és CSS kódolás, a hatékony és átlátható menürendszer, és a teljes weblap jó kialakítása.

Kérj most árajánlatot weblapkészítésre!

7 tipp a jó weboldalhoz
 • Határozd meg a weblapod célját. Milyen tartalmat akarsz bemutatni a honlapon. Ha nem tudod pontosan, kérj segítséget, és segítünk ebben!
 • Milyen célközönséget akarsz megszólítani a weboldallal? És őket hogyan akarod elérni.
 • Írd össze, hogy milyen kereső szavakra szeretnéd hogy megtalálják a weblapodat.
 • Válassz olyan megbízható webtárhely szolgáltatót, ahol készül napi biztonsági mentés a weboldaladról, és elérhető az ügyfélszolgálat. Nagyon bosszantó tud lenni, ha nem elérhető a weboldalad, és még az ügyfélszolgálat sem érhető el.
 • Gondold ki, hogy a weboldal tartalmát ki fogja szerekszteni, bővíteni, karbantartani. A weblapok eredményességére pozitív hatással van a gyakran frissülő, bővülő hasznos tartalom.
 • Készíts vagy szerezz be jó minőségű látványos képeket a weblapodra. Mert a jó képek nem csak kiegészítik a weboldalt, hanem fel is dobják a megjelenését.
 • Van már céges Facebook oldalad? Valószínűleg a célközönséged tagjai is aktív Facebookozók, így ott is elérheted őket. Ezért érdemes létrehozni egy saját céges Facebook oldal.

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Miért válassz minket
 • Mert több mint 10 év tapasztalatunk van a weblapkészítés területén
 • Keresőoptimalizálással segítjük hogy bevételt termeljen a weblapod.
 • Rendszeres karbantartással és tanácsadással segítünk a weboldal elkészítése után is.
 • A weboldal biztonságára is figyelünk. Folyamatosan ellenőrizzük, frissítjük a weblapot.

Kérj most árajánlatot weblapkészítésre!

ÜGYFELEINK MONDTÁK

 • Weblap készítés

  Véletlenszerűen magánszemélykén találtam Péterre a neten, és nem bántam meg. Akiket megkerestem cégeket, vagy magánszemélyeket- többen nem is hívtak vissza - , vagy, ha igen nem voltak elég rugalmasak. Az áraktól ne is beszéljünk! Végül Ankner Pétert találtam a legmegfelelőbbnek, és nem csalódtam benne. Megbízható, rugalmas tervező, minden problémámra rögtön reagált és azt megoldotta. Sokszor anélkül is hogy kértem volna, elé ment a kérdésemnek, írt, hogy hogyan oldjuk meg. A weblapom szuper lett, nemzetközileg is kedvelt visszajelzéseket kaptam. Könnyen tudtam az adminisztrációs felületet kezelni még laikusként is. Az ára is kedvező volt, a külön tanácsokért nem kért semmit, mindig rögtön reagált az emailemre, ha problémám volt. Korrekt, megbízható személy. Mindenkinek bátran ajánlom.


  Butzer Andrea

 • Weblap készítés

  Több weboldalt készíttettem már életemben ,meg is szenvedtem mindegyikkel míg úgy ahogy elkészült. Péter munkáját egy konkurrens cég ajánlotta. A munka gyorsan és pontosan zajlott, amit megbeszéltünk, szinte másnap megjelent az új oldalon. Az ár megfelelő, mondanám, hogy pontosan azt kaptam érte amit vártam, de nem, mert sokkal gyorsabban kaptam szebbet és minőségi weboldalt mint gondoltam. Sokat segített, hogy nem csak adminisztratív készítette a webet, hanem a kreatív ötleteivel is sokat segített. Bátran ajánlom tovább bárkinek.


  Narozsny Norbert
  norbertkozoskepviselo.hu

 • Weboldal készítés

  Péterrel 2012-ben vettem fel a kapcsolatot a weboldal tervezéssel kapcsolatban. Fél évvel az oldal elkészítését követően a google keresőben az első három oldal egyikén jelent meg a Vemtek Kft. Jelenleg folyamatosan az első oldalon található, ennek is köszönhetően rendszeresen érkeznek ajánlatkérések társasházkezelésre, és ez megalapozza a vállalkozás folyamatos bővülését.


  Vémann Szabolcs cégvezető
  greenhousetarsashaz.hu

 • Fel a weblap tetejére