WordPress weboldal készítés

WordPress weboldal készítés, wordpress landing oldal készítés egyedi tervezéssel marketing tartalmú kialakítással, több mint 10 éves tapasztalattal.

Kérjen információt!

WORDPRESS WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

WordPress weboldal készítés vállalkozások részére, mobilbarát megjelenéssel, keresőoptimalizálással. A weboldal tervezés során fontos a megrendelő tevékenységi köréhez igazodó, a megcélzott látogatói kör megszólításához legmegfelelőbb internetes megjelenés kialakítása, mert a weblap már meghatározó marketing elemként szerepel a köztudatban, és szinte mindenki használja őket a mindennapokban.

A WordPress napjaink egyik legsikeresebb weboldal készítő rendszere világszerte. Népszerűsége a kedvező árának és a sokrétű felhasználásának, továbbá jó keresőoptimalizálhatóságának köszönhető. További előnye, hogy sok szép prémium WordPress sablon is elérhető a WordPRess CMS rendszerhez a Themeforest vagy az Elegant Themes Divi sablon weboldalon, amellyel szép megjelenésű honlapot lehet készíteni akár kezdőknek is.

A céges weboldal készítés akkor lesz sikeres, ha egyedi igények alapján tervezzük meg és készítjük el a célnak megfelelően.

Kiemelten fontos a jó első benyomás a weboldal készítés során, fontos a jó áttekinthetőség, és az információk megfelelő tálalása, mert a látogatók néhány másodperc alatt eldöntik, hogy tetszik-e a weblap megjelenése, megtalálják-e a keresett információt, érdekesnek találják-e a weboldalt és annak tartalmát. Egy jól megtervezett, könnyen átlátható weboldalt könnyebben és szívesebben átolvasnak a látogatók, mint egy túlzsúfolt, és nem megfelelő színkombinációval megtervezett weblapot.

A WordPress weboldal megfelelő kialakítása a keresők (Google) szempontjából is nagyon fontos, mert így hatékony találati eredményeket mutat fel. Ezért a weboldalt keresőkre optimalizáltan készítjük el a megfelelő SEO beállítások elvégzésével. 

A weboldal fejlesztés és a wordpress weboldal elkészítése összetett munka, melynek végeredményeként egy szép, és esztétikus, jól működő, a Google-ban is megtalálható honlap várja a látogatókat.

Használja Ön is a népszerű WordPress cms rendszert

Weboldal készítés mobilra

A weboldalakat már többen nézik meg mobiltelefonon és tableten, mint számítógépen. Ezért nagyon fontos, hogy a mobilon is jól olvasható, jól áttekinthető, és könnyen kezelhető legyen a weboldalunk. A mobiltelefon szinte mindig kéznél van, és gyakran út közben keresnek az emberek szállást, szolgáltatásokat, vagy orvosi segítséget. A weboldal tervezésnél ezt figyelembe véve tervezzük meg a honlapot, amely így megfelelő módon szolgálja a látogatót és a megrendelőt egyaránt. A weboldal készítése során ügyelünk a mobilra optimalizált megjelenésre, a weboldalt teszteljük és ellenőrizzük.

WordPress weblap készítés

A WordPress egy nyilt forráskódú és ingyenes cms rendszer amelyet folyamatosan fejlesztenek. Költséghatékony és modern weboldalakat lehet készíteni a segítségével. Amelyet a felhasználók (megrendelők) is könnyen tudnak használni. A wordpress weboldal készítése jó választás az internetes megjelenéshez, naprakész és friss tartalmak megjelenítéséhez. A weboldal fejlesztése könnyen folytatható, mert sok hasznos fejlesztés készül a WordPress cms rendszerhez. A wordpress weboldal készítésről itt olvashat angolul.

Miért érdemes WordPress weboldalt készíteni

A WordPress weboldal könnyen használható cms rendszer, ami nagyon jól keresőoptimalizálható, ezért eredményes és sikeres honlap lehet vele készíteni. A blog funkciónak és kialakításnak köszönhetően könnyen publikálható rajta új tartalom, és a rendszeres tartalom marketing tevékenység új látogatókat hoz a honlapra. A szerkesztése könnyen megtanulható alapvető számítástechnikai ismeretekkel. Számos előnye mellett ár/érték arányban is kiváló ezért blog indításhoz is nagyszerű lehetőséget kínál a WP.

 

Weboldal készítési szolgáltatások

  • WordPress weboldal készítés,
  • WordPress weboldal felújítás,
  • WordPress weboldal karbantartás,
  • WordPress keresőoptimalizálás,
  • WordPress optimalizálás,
  • WordPress tartalom szerkesztés,
  • WordPress szaktanácsadás.
Wordpress weboldal készítés

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS GARANCIÁVAL

Garanciát vállalunk az általunk megtervezett és elkészített weboldalra. Mert a lehető legjobb weboldalt akarjuk elérni.

Kérjen árajánlatot weboldal készítésre

MIÉRT ÉRDEMES EGYEDI WEBOLDALT CSINÁLTATNI?

EYGEDI WEBLAP KÉSZÍTÉS

Mert kiemelkedik a sok hasonló weblapok közül

Professzionális online megjelenése lesz

Szép és esztétikus weboldal várja a látogatóit

Új vevőket csábít magához

Mobilra optimalizált weboldala lesz

Mindig modern és trendi weblapja lesz

WORDPRESS WEBOLDAL REFERENCIÁK

 Határozd meg a weblapod célját. Milyen tartalmat akarsz bemutatni a honlapon. Kérj segítséget, és segítünk ebben!

 Milyen célközönséget akarsz megszólítani a weboldallal? És őket hogyan akarod elérni.

 Írd össze, hogy milyen kereső szavakra szeretnéd hogy megtalálják a weblapodat.

 Válassz olyan megbízható webtárhely szolgáltatót, ahol készül napi biztonsági mentés a weboldaladról.

 Gondold ki, hogy a weboldal tartalmát ki fogja szerekszteni, bővíteni, karbantartani.

 Készíts vagy szerezz be jó minőségű látványos képeket a weblapodra, mert a jó képek kiegészítik a weboldalt.

 Van már céges Facebook oldalad? Valószínűleg a célközönséged tagjai is aktív Facebookozók, így ott is elérheted őket.

EZÉRT VÁLASSZON MINKET!

megbízható weboldal készítő
N

Mert több mint 10 év tapasztalatunk van a weblapkészítés területén.

N

Mert több mint 10 év tapasztalatunk van a weblapkészítés területén.

N

Rendszeres karbantartással és tanácsadással segítünk a weboldal elkészítése után is.

N

A weboldal biztonságára is figyelünk. Folyamatosan ellenőrizzük, frissítjük a weblapot.

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

WEBLAP KÉSZÍTÉS

Több weboldalt készíttettem már életemben, meg is szenvedtem mindegyikkel míg úgy ahogy elkészült. Péter munkáját egy konkurens cég ajánlotta. A munka gyorsan és pontosan zajlott, amit megbeszéltünk, szinte másnap megjelent az új oldalon. Az ár megfelelő, mondanám, hogy pontosan azt kaptam érte amit vártam, de nem, mert sokkal gyorsabban kaptam szebbet és minőségi weboldalt mint gondoltam. Sokat segített, hogy nem csak adminisztratív készítette a webet, hanem a kreatív ötleteivel is sokat segített. Bátran ajánlom tovább bárkinek.

Narozsny Norbert
norbertkozoskepviselo.hu

Narozsny Norbert

WEBLAP KÉSZÍTÉS

Véletlenszerűen magánszemélykén találtam Péterre a neten, és nem bántam meg. Akiket megkerestem cégeket, vagy magánszemélyeket- többen nem is hívtak vissza – , vagy, ha igen nem voltak elég rugalmasak. Az áraktól ne is beszéljünk! Végül Ankner Pétert találtam a legmegfelelőbbnek, és nem csalódtam benne. Megbízható, rugalmas tervező, minden problémámra rögtön reagált és azt megoldotta. Sokszor anélkül is hogy kértem volna, elé ment a kérdésemnek, írt, hogy hogyan oldjuk meg. A weblapom szuper lett, nemzetközileg is kedvelt visszajelzéseket kaptam. Könnyen tudtam az adminisztrációs felületet kezelni még laikusként is. Az ára is kedvező volt, a külön tanácsokért nem kért semmit, mindig rögtön reagált az emailemre, ha problémám volt. Korrekt, megbízható személy. Mindenkinek bátran ajánlom.

Butzer Andrea

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Péterrel 2012-ben vettem fel a kapcsolatot a weboldal tervezéssel kapcsolatban. Fél évvel az oldal elkészítését követően a google keresőben az első három oldal egyikén jelent meg a Vemtek Kft. Jelenleg folyamatosan az első oldalon található, ennek is köszönhetően rendszeresen érkeznek ajánlatkérések társasházkezelésre, és ez megalapozza a vállalkozás folyamatos bővülését.
Vémann Szabolcs cégvezető
greenhousetarsashaz.hu

Vémann Szabolcs

cégvezető

WordPress weboldal készítés

Kérjen információt telefonon +36 30 280 8631 telefonszámon, vagy küldjön üzenetet!

Üzenet küldés

Adatkezelési tájékoztató