A népszerű WordPress sablon a Divi Black Friday 2021 akció ideje alatt 25%-al olcsóbban vásárolhatod meg a Divi sablon licenszét. Érdemes kihasználni a kedvező árat és alkalmat egy jól használható modern sablon beszerzésére!

A Divi sablonnal igazi szabadságot kapsz a wordpress weboldal készítés alatt. A vizuális szerkesztővel élő nézetben is tudod szerkeszteni a weboldal tartalmát, amely nagymértékben megkönnyíti és gyorsítja a munkát.

Előre elkészített beépített elrendezések segítségével további ötleteket szerezhetsz a honlap kialakításához, és a minta importálása után teljesen testreszabhatod a tartalmat ezzel is megkönnyítve a munkát. Te is könnyedén létrehozhatsz ilyen elemeket, akár honlap szakaszokat akár fejlécet vagy láblécet, és globálisan tudod használni a honlap teljes területén.

Használd Te is a Divi sablont és készíts szép honlapokat!

Szerezd meg kedvező áron a Divi sablont az akció ideje alatt!

Vizuális weboldal szerkesztés a Divi sablonban

Tervezz szabadon a Divi WordPress sablon beépített vizuális szerkesztőjével. A Divi visual builder az egyik legmodernebb és legjobban használható szerkesztője, amely szabad kezet ad a weboldal tervezésben, és megkönnyíti a honlapkészítés munkáját.

Divi sablon a legjobb vizuális szerkesztővel

A webdesign sosem állandó, folyamatosan fejlődik. Egy modern és jól használható wordpress sablon partnered lesz ebben az innovációban.

Divi sablon a legjobb vizuális szerkesztővel

Weboldal színek könnyedén

Színezz könnyedén a weboldal szerkesztés folyamata alatt. A Divi vizuális szerkesztőjében egyzserűen beállíthatsz gyönyörű színátmeneteket vagy akár egyszerű táttérszínt is.

Képeket és videókat is használhatsz háttérnek ha a design úgy lesz teljes. Érdemes minden lehetőséget kipróbálni, egy weboldalon több megoldást is szoktunk használni, főleg a színeket és a háttérképeket.

Használd ki a Divi Black Friday Akcióját!

Szerezd meg kedvezményes áron a Divi sablont az akció ideje alatt.

Siess, nehogy lemaradj!

divi black friday akció 2021 fekete

A WordPress cms rendszer folyamatosan fejlődik, és a hozzá készített sablonoknak is követniük kell ezt. A Divi fejlesztői folyamatosan hoznak ki újabb frissítéseket amelyek bővítik a sablon funkcióit és ezáltal mindig naprakész, modern weboldal készíthető a segítségével. Szeretem én is használni, mert nagyon jó!