Honlap tervezés

vállalkozásoknak
A honlap készítés meneteÁrajánlatkérés

Egyedi honlap készítés

Az egyedi honlap készítés azért fontos, mert ki kell tűnni a rengeteg weboldal közül amely fent a világhálón. Ezért olyan weboldalra, honlapra van szükség, amely kiemelkedik a sok konkurens weblap közül, és jobban felkelti az érdeklődők figyelmét.

Az egyedi weboldal készítés célja a megrendelő tevékenységi köréhez igazodó, a megcélzott látogatói kör megszólításához legjobban megfelelő honlap kialakítása, mert a honlap már meghatározó marketing elemként szerepel a köztudatban, és elsődleges információszerzési eszköz a hétköznapokban. Ezért lényeges a célnak megfelelő webdesign, a megfelelő színválasztás, a hatékony és átlátható menürendszer, és a teljes weboldal jó kialakítása. Mert a látogatók néhány másodperc alatt eldöntik, hogy tetszik-e a honlap megjelenése, megtalálják-e a keresett információt, érdekesnek találják-e a weboldalt és annak tartalmát.

Egy jól megtervezett, könnyen átlátható weboldalt könnyebben és szívesebben átolvasnak a látogatók, mint egy túlzsúfolt, és nem megfelelő színkombinációval megtervezett honlapot. A honlapkészítés alatt ezt is figyelembe veszem.

Sőt, a honlap megfelelő kialakítása a keresők (Google) szempontjából is nagyon fontos, mert így hatékony találati eredményeket mutat fel.

weboldal tervezés

Egyedi weboldal tervezés

A weboldal egyedi tervezéssel készül, a honlap és a megrendelő céljának megfelelően. A honlapot úgy tervezem meg, hogy a célját minél jobban elérje. Szép megjelenésű lesz, mobilra optimalizált, és jól áttekinthető.

kiemelkedő webes megjelenés

Kiemelkedő megjelenés

A weboldal kiemelkedik majd a konkurens honlapok között, mert szép és egyedi megjelenésű lesz, a látogatóknak szól, és keresőbarát kialakítású. Nem lesz még egy ugyan ilyen, mint sok más weboldal.

A jó tervezés javítja a weboldal eredményeit, és több profitot hozhat

Egy szép weboldalt szívesebben átolvasnak a látogatók

A weboldal készítés menete

Konzultáció

1. Konzultáció

A személyes konzultáció a honlap fejlesztés első lépése. Tájékozódunk leendő Partnerünk igényeiről, elképzeléseiről, és tanácsainkkal, ötleteinkkel, tapasztalatainkkal felvázoljuk a megvalósítás lehetőségeit.

Tervezés

2. Honlap tervezés

Egyeztetjük a vállalkozás céljait a weboldallal kapcsolatosan, a célpiacot, a megcélzott látogatókat, megnézzük a legfontosabb konkurenciákat, és azt, hogy milyen irányban érdemes elindulni a weboldallal. Az információk alapján készítek egy weboldal tervet, amelyet pontosítunk.

Kivitelezés

3. Honlap kivitelezés

A weboldal készítés következő fázisa, a honlap elkészítése az elfogadott honlap tervek alapján. Feltöltés a webtárhelyre, a beállítások elvégzése. Ezután következik az elkészült honlap tesztelése. Ellenőrizzük, hogy az elkészült weblap minden fontosabb böngészőben tökéletesen megjelenjen.

Átadás

4. Weboldal átadás

Az elkészült weboldalt átadjuk a munkadíj kifizetése után. Még egyszer ellenőrizzük a működést és a megjelenést. Majd megbeszéljük a további teendőket, munkafolyamatokat.

Optimalizálás és karbantartás

5. OPTIMALIZÁLÁS ÉS KARBANTARTÁS

A honlap kivitelezésével nem ér véget a munka. A kész weboldalt folyamatosan karban kell tartani. A honlap tartalmát frissíteni, bővíteni kell. Regisztrálni lehet különböző linkgyűjteményekbe, és a keresőoptimalizálást is el lehet végezni.

Néhány a legsikeresebb weboldal referenciák közül

A weboldalt gondos oda figyeléssel és utánkövetéssel úgy alakítottuk ki, hogy a legjobban szolgálja a vállalkozást.

Érdekli az egyedi weboldal készítés?

Kérjen információt telefonon +36 30 280 8631 telefonszámon, vagy küldjön üzenetet!

Üzenet küldés

Adatkezelési tájékoztató