ELÉGEDETT ÜGYFELEINK MONDTÁK

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

Számos sikeres weboldalt készítettünk ügyfeleink részére, amely üzleti sikert hozott. A weboldalak készítésekor fontos szempont, hogy mit szeretnénk elérni vele. Több megrendelést szerezni, folyamatos megrendeléseket és árajánlatkéréseket kapni. Néhány ügyfelünk véleményét megosztom most veled is.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Azt gondolom, hogy egy jó weboldal készítéssel foglalkozó céget ismeretlenül nehéz találni és az első benyomások nagyon fontosak . Azt tartottam szem előtt , hogy ha valakinek , aki ezzel foglalkozik nem tökéletes a saját oldala , akkor valószínűleg másnak sem tud jót készíteni . Ezért nagyon megörültem ,amikor rákeresve a „weboldal készítés „ szóra , rögtön az első találatok között volt Péter oldala és azt végig böngészve , minden szükséges információt megkaptam a témában . Az is szimpatikus volt , hogy a saját arcát „képét „ is adta hozzá , illetve a telefont is azonnal felvette, így gyorsan elkezdődhetett a kapcsolatfelvétel . A vállalt munka a szerződés szerinti határidőre készen is lett , végig konstruktívan a kéréseim rugalmas és gyors megoldásával zajlott -pedig ez valószínűleg az ő részéről nem volt mindig egyszerű- és ez a végeredményen is meglátszik , hiszen egy modern , kicsit formabontó megjelenésű, tartalmas , minden szükséges információt tartalmazó de mégis áttekinthető weboldal született.

Ezúton is köszönöm a munkáját és ajánlom őt másoknak is !

Köszönettel:

Oláh Attila

www.mercedesbride.hu

Oláh Attila

Mercedes Bride

MEDICAL HONLAP KÉSZÍTÉS

Péter nagy türelemmel viselte az állandóan változó kéréseimet!
A Medical honlapja nagyon pozitív visszajelzést kap folyamatosan!
Mindig gyorsan és pontosan igyekszik megoldani a problémát. Örülök, hogy korrekt munkakapcsolatot tudtunk kialakítani.
Sok sikert a további munkáihoz!
Karlovszky László

Karlovszky László

Soroksár Medical

EGYEDI WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Ez a weboldal tökéletes! Pont azt sugározza amit szerettem volna…
Minden kép üzen, nagyon nagyon tetszik, köszönöm a munkát vele!!
Mariann

Melki Build

WORDPRESS WEBOLDAL TERVEZÉS

Megegyezés szerint, profin készült el a honlapunk. Többször ellenőrizte és javította a fellépő hibákat is. Jó szakember.
Szabó Dénes

Mercedes kulcstanítás

WORDPRESS WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Profi, tetszik a hozzáállása, vannak tökjó saját ötletei és a megoldást keresi minden problémában. Emellett rugalmas, és könnyű vele együtt dolgozni. Ha valamit határidőre ígért, az mindig elkészült.

Fehér Attila

Lotus Glamping

ELŐFIZETÉSES RENDSZERŰ WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Pétert nagy kihívás elé állítottam, ráadásul úgy, hogy nem volt semmilyen rálátásom, hogyan készül és épül fel egy honlap. A munka végeredménye egy előfizetői rendszerrel működő csodaszép weboldal lett. Mindeközben sok türelemmel, kis oktató videókkal megtanított számos dologra is, hogy folyamatosan tudjam a feltölteni az oldalra atartalmakt. Mindig elérhető és igyekszik a lehető leggyorsabban megoldani az esetlegesen felmerülő problémáimat. Köszönet érte!

Üdv.: Zsuzsa
Pásztor Zsuzsa

Videokos

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Pétert egy régi html-alapú honlap felújításával, új design kialakításával kapcsolatban kerestem fel. Olyan honlapot szerettem volna cégünknek, ami már megfelel a mai kor igényeinek. Nagyon segítőkész, együttműködő és profi volt már az első pillanattól kezdve. Az eredménnyel teljes mértékben elégedett vagyok, sőt azóta is bármikor fordulhatok hozzá, ha valami probléma/ kérdés merül fel, mi több a honlap karbantartásáért is Ő felel 🙂
Köszönöm szépen és bátran ajánlom Pétert mindenkinek!

Dóri
dormos.com

Dóri

Dormos Kft.

WEBOLDAL MEGÚJÍTÁS, REDESIGN ÉS KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Megbízható, profi és nagyon jó új ötletei vannak. Nagyon jó Péterrel együtt dolgozni, barátságos, segítőkész. Hamar érezhető volt a változás, miután elkezdtünk közösen együtt dolgozni, sokkal több új ügyfél talált rám. Mindenkinek ajánlani tudom.

Szellner Krisztina
worldedu.hu

Szellner Krisztina

WorldEdu

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Induló vállalkozásom weboldalának tervezéséhez és kivitelezéséhez kerestem szakmai segítséget, ekkor találtam Péterre. Már az első pillanatban jó benyomást tett rám, és a későbbi munkánk során is rendkívüli segítőkészségről tett tanúbizonyságot. Mindig türelemmel és nyugalommal fogadta az észrevételeim, és folyamatosan hasznos tanácsokkal látott el.
 

Aki weboldal terveztetésében gondolkodik Péterben biztosan nem fog csalódni. Ezúton is köszönöm a segítségét.

Tóth György
tothkertfenntartas.hu

Tóth György

Kertfenntartás, kertgondozás

WEBLAP KÉSZÍTÉS

Amikor kitaláltam, hogy weblapot szeretnék, fejlesztőt kerestem. Több weblap-készítőnek írtam, és Péter hamar válaszolt. Válaszolt 🙂 nagy kincs. És bár volt elképzelésem: weblapot akartam, valami vidámat, csajosat, azt hittem ennyi elég is 😀 Gondolom, vicces lehet egy ilyen első beszélgetés egy új ügyféllel.

A lényeg, hogy Péter nagyon jól felvázolta, hogy mit kell, mi ajánlott. És elindult egy közös munka, ami valahogy így nézett ki: eszembe jutott valami, ő elmondta a tanácsát, véleményét hozzá, és jöttek az újabb kérdéseim.

Ami nekem tetszett, hogy türelemmel válaszolt, és soha nem tolta a saját véleményét, ötletét, hanem hagyta, hogy megszülessen pont az, ami én vagyok, ami engem tükröz. Mert volt olyan fejlesztő is, aki kerek-perec elmondta, hogy ezt így és így és ennyi lesz. Amikor saját ötlettel álltam elő, kiakadt. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, mi több, Péter „gondozza” a weblapomat, és továbbra is készségesen segít. Nagyon ajánlom Őt!

Hegyesi Ági
agneshegyesi.com

Hegyesi Ági

Jóga

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Weboldal tervezés és készítéssel foglalkozó vállalkozások után böngésztem a neten, mikor rátaláltam Péterre. Egy igen kedvező árajánlatot követően megkezdtük a közös munkát egy kezdő vállalkozás weblapjának elkészítésével. Minden nap újabb változtatások jutottak eszembe, melyeket Péter maximális türelemmel fogadott. Javaslatai, tervező és weblapkészítő munkája során egy szinte azonnal ügyfeleket hozó alapot hozott létre vállalkozásunk számára, amit ezúton is köszönök neki. Munkakapcsolatunk törtetlen és azóta is számítok támogatására. Csak ajánlani tudom.

Boronyai István
ekeskert.hu

Boronyai István

Kertépítés, kertgondozás

ÜZLETI FACEBOOK OLDAL KÉSZÍTÉS

 
Facebook üzleti oldal készítéséhez kértem segítséget Pétertől. Telefonon vettem fel vele a kapcsolatot, az első beszélgetésünk alkalmával is segítőkésznek, együttműködőnek bizonyult. Folyamatosan egyeztetett velem a készítés során, hozzáállása példaértékű. Kreativitásával, ötleteivel maximálisan törekedett a lehető legjobb eredmény elérésére. Munkáját a továbbiakban is igénybe kívánom venni, másoknak is csak ajánlani tudom.
dr. Mihók Zoltán

Mihók Tüzelőanyag Kereskedés

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Csepeli szervezetként, a régióban szerettük volna megterveztetni és felépíteni az új weboldalunkat, amellyel a régi, több éve elhanyagolt weblapunkat kívántuk lecserélni.

Az árajánlat kérése után, sikerült gyorsan megállapodnunk a részletekről. Péter végig korrekten tárgyalt velünk, nagyon nyugodt és ügyfélközpontú, mindig igyekezett maximálisan teljesíteni a kéréseinket és egyéb a részünkről felmerült technikai probléma megoldásában is segített tanácsaival. Nagyon elégedettek vagyunk a weboldalon végzett munkával.

Bárkinek merem ajánlani ezt a céget, aki saját weboldalt tervez, vagy fejleszt.

XXI. Kerület és Környéke

Mentőalapítványa”

Szappan Szilárd
Szappan Szilárd

Kuratóriumi elnök, XXI. Kerület és Környéke Mentőalapítványa

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Precíz, megbízható, profi munkát végzett kedvező áron! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 

Máskor is őt választom!

 

Szabó Zoltán
takaritasmegoldasok.hu
Szabó Zoltán

WEBOLDAL- ÉS NÉVJEGYKÁRTYA KÉSZÍTÉS

Az egyik ismerősöm honlapját böngészve, feltűnt, hogy milyen jól áttekinthető és szép, figyelemfelkeltő. Így találtam Péterre, aki a speciális igényeimet és az elképzelésemet abszolút 100 %-osan teljesítette, megvalósította. A honlapom a legmodernebb informatikai kihívásoknak megfelel, és szebb lett, mint ahogy megálmodtam. Péter nagyon rugalmasan alkalmazkodott az újabb és újabb kéréseimhez, mindig azonnal választ kaptam a kérdéseimre.

Természetesen rábízom a havi karbantartást, ez nem kérdés. Már a fejemben megvan a következő honlap terv, és már jeleztem Péter felé, hogy szeretném ezt is vele készíttetni. Mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani Péter szolgáltatásait.

Juhász Ildikó
voyagedentaire-hongrie.fr
Juhász Ildikó

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Amikor annak idején Ankner Pétert kértük fel, hogy készítse el a honlapunkat, természetesen volt bennünk egy kis félsz. Vajon a megfelelő szakembert választottuk-e? Utólag elmondhatjuk, hogy tökéletes választás volt. Az általa készített honlapunk lényegre törő, áttekinthető, logikusan felépített, sok információt hordozó és esztétikus. Amióta fenn vagyunk a világhálón egyre több a munkánk mind társasházkezelés, mind a könyvelés területén.
Köszönet érte!
                                                                Blaskovics házaspár
                                                                         Fortuna Bt.
Blaskovics házaspár

Fortuna Bt.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Több weboldalt készíttettem már életemben, meg is szenvedtem mindegyikkel míg úgy ahogy elkészült. Péter munkáját egy konkurens cég ajánlotta. A munka gyorsan és pontosan zajlott, amit megbeszéltünk, szinte másnap megjelent az új oldalon. Az ár megfelelő, mondanám, hogy pontosan azt kaptam érte amit vártam, de nem, mert sokkal gyorsabban kaptam szebbet és minőségi weboldalt mint gondoltam. Sokat segített, hogy nem csak adminisztratív készítette a webet, hanem a kreatív ötleteivel is sokat segített. Bátran ajánlom tovább bárkinek.

Narozsny Norbert
norbertkozoskepviselo.hu

Narozsny Norbert

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Nagy szerencsének tartom, hogy keresőoptimalizálás ügyben Péterhez (weblapdesign.hu) fordultam. Munkájával, hozzáértésével maximálisan elégedett voltam és vagyok. Jó szívvel tudom ajánlani másnak is.
Dr. Lehr Edina
fulorrgegemedical.hu

Dr. Lehr Edina

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Péterrel 2012-ben vettem fel a kapcsolatot a weboldal tervezéssel kapcsolatban. Fél évvel az oldal elkészítését követően a google keresőben az első három oldal egyikén jelent meg a Vemtek Kft. Jelenleg folyamatosan az első oldalon található, ennek is köszönhetően rendszeresen érkeznek ajánlatkérések társasházkezelésre, és ez megalapozza a vállalkozás folyamatos bővülését.

Vémann Szabolcs cégvezető
greenhousetarsashaz.hu

Vémann Szabolcs

cégvezető, Vemtek Kft.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

3 éve indult vállalkozásunk beindulásához nagyban hozzájárult a Péter által készített weboldal. A második évtől kezdve és azóta is az első oldal legtetején vagyunk megtalálhatóak. Számos érdeklődés érkezett és érkezik is a weboldalnak köszönhetően.

Vámos László
gyepetto.hu

Vámos László

Cégvezető

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Ankner Péter készítette exclusive női divatárut forgalmazó cégünk weboldalát. Munkáját mindig lelkiismeretesen, rendkívül pontosan, határidőket betartva végezte, követve a design-ra vonatkozó utasításainkat. Mai napig készséggel áll rendelkezésünkre felmerülő kérdéseink megválaszolásában illetve problémáink megoldásában. Teljes körű szolgáltatás nyújtásával nagyban hozzájárult cégünk népszerűsítéséhez. Jövőben is igényt tartunk szolgáltatásaira.

Csorba Csilla, Maltiness Ltd.
cristinafashion.eu

Csorba Csilla

WEBLAP KÉSZÍTÉS

Véletlenszerűen magánszemélykén találtam Péterre a neten, és nem bántam meg. Akiket megkerestem cégeket, vagy magánszemélyeket- többen nem is hívtak vissza – , vagy, ha igen nem voltak elég rugalmasak. Az áraktól ne is beszéljünk! Végül Ankner Pétert találtam a legmegfelelőbbnek, és nem csalódtam benne. Megbízható, rugalmas tervező, minden problémámra rögtön reagált és azt megoldotta. Sokszor anélkül is hogy kértem volna, elé ment a kérdésemnek, írt, hogy hogyan oldjuk meg. A weblapom szuper lett, nemzetközileg is kedvelt visszajelzéseket kaptam. Könnyen tudtam a felületet kezelni még laikusként is. Az ára is kedvező volt, a külön tanácsokért nem kért semmit, mindig rögtön reagált az emailemre,ha problémám volt. Korrekt, megbízható személy. Mindenkinek bátran ajánlom.

Butzer Andrea

KUPON WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

2013 első felében jött az ötlet, hogy elindítsak egy kuponoldalt. Sok ajánlatot kértem, sokat érdemesnek tartottam együttműködésre, de Péterék terve tetszett a legjobban. Anyagilag is kedvező ajánlattal áltak elő, és a sok utólagos változtatás miatt sem kellett extrát fizetnem. Rugalmasságuk, pontosságuk és szakértelmük miatt jövőbeni terveimmel is őket keresném meg.

Forgó Gyula
fogaszatikupon.hu

Forgó Gyula

WEBLAP KÉSZÍTÉS

Nagyon jó lett a honlap, köszönöm. Már munkát is hozott.

Kiss Gábor

Sikeres weboldalt szeretne?

Egy weboldal sikerét több módon lehet nézni. Attól függ, hogy mi a célja. Üzleti weboldal esetén a cél az, hogy megfelelő minőségben képviseljen minket, a cégünket, a vállalkozásunkat. És emellett hozzájáruljon minél több új kapcsolatfelvételhez vagy megrendeléshez, amely pénzben is kifejezhető hasznot termel.
Mi partnerek vagyunk ebben, és segítjük ügyfeleinket a céljaik elérésében.

Küldetésünk

Ügyfeleink kiszolgálása olyan internetes és weboldal készítési szolgáltatásokkal, amelyekkel elősegítjük és javíthatjuk az online megjelenésüket.

Árajánlatkérés weboldal készítésre

Kérjen árajánlatot weboldal készítésre vagy keresőoptimalizálásra! És rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.