MOBILBARÁT WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

ILYET AKAROK

Weboldal Készítés Mobilra

A mobilbarát weboldal készítés lényege, hogy olyan reszponzív weboldalt készítünk, ami szinte teljesen böngésző és platform független megjelenésű, és mobil készülékekkel is élvezhető böngészést nyújt. A reszponzív weboldal alkalmazkodik a kijelző méretéhez, bármely mobil és számítógépes eszközön jól áttekinthető és olvasható böngészést biztosít.

Kozmetikai weboldal asztali és mobil nézetben

Asztali nézet

kozmetikai weboldal asztali nézetben

Mobil nézet

kozmetikai weboldal mobil nézetben

Fontos a jó megjelenés és az áttekinthetőség a legkisebb mobil felbontásban is, amit az első benyomást megalapozza. Figyelni kell a gyors betöltődésre is, mert a mobilról internetezők még gyorsabban tovább állhatnak. A weboldal elején láthatóvá kell tenni a legfontosabb információkat, hogy a látható legyen miről szól a honlap. Ha érdekesnek találják a weboldalt és annak tartalmát, akkor hosszabb tartalmat is átolvasnak.

A Google kereső a találatok rangsorolásánál előrébb helyezi a mobilra optimalizált illetve a jól olvasható weboldalakat.

 

Egy jól megtervezett, könnyen átlátható weboldalt könnyebben és szívesebben átolvasnak a látogatók, mint egy túlzsúfolt, és nem megfelelő színkombinációval megtervezett weblapot.

WEBLAPKÉSZÍTÉS GARANCIÁVAL

Garanciát vállalunk az általunk elkészített weboldalakra, mert a tökéletesre törekszünk.

Weboldal készítés garanciával

Kérjen árajánlatot mobilbarát weboldalra!

A látogatók 65%-s már mobiltelefonon internetezik. Várja Ön is a célcsoportját mobilra optimalizált weboldallal.

Ízelítő a referenciákból

Miért válassz minket?

N

Mert több mint 10 év tapasztalatunk van a weblapkészítés területén,

N

Keresőoptimalizálással segítjük hogy bevételt termeljen a weblapod,

N

Rendszeres karbantartással és tanácsadással segítünk a weboldal elkészítése után is,

N

A weboldal biztonságára is figyelünk. Folyamatosan ellenőrizzük, frissítjük a weblapot.

ÜGYFELEINK MONDTÁK

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Péterrel 2012-ben vettem fel a kapcsolatot a weboldal tervezéssel kapcsolatban. Fél évvel az oldal elkészítését követően a google keresőben az első három oldal egyikén jelent meg a Vemtek Kft. Jelenleg folyamatosan az első oldalon található, ennek is köszönhetően rendszeresen érkeznek ajánlatkérések társasházkezelésre, és ez megalapozza a vállalkozás folyamatos bővülését.

Vémann Szabolcs cégvezető
greenhousetarsashaz.hu

WEBLAP KÉSZÍTÉS

Több weboldalt készíttettem már életemben ,meg is szenvedtem mindegyikkel míg úgy ahogy elkészült. Péter munkáját egy konkurrens cég ajánlotta. A munka gyorsan és pontosan zajlott, amit megbeszéltünk, szinte másnap megjelent az új oldalon. Az ár megfelelő, mondanám, hogy pontosan azt kaptam érte amit vártam, de nem, mert sokkal gyorsabban kaptam szebbet és minőségi weboldalt mint gondoltam. Sokat segített, hogy nem csak adminisztratív készítette a webet, hanem a kreatív ötleteivel is sokat segített. Bátran ajánlom tovább bárkinek.

Narozsny Norbert
norbertkozoskepviselo.hu

WEBLAP KÉSZÍTÉS

Véletlenszerűen magánszemélykén találtam Péterre a neten, és nem bántam meg. Akiket megkerestem cégeket, vagy magánszemélyeket- többen nem is hívtak vissza – , vagy, ha igen nem voltak elég rugalmasak. Az áraktól ne is beszéljünk! Végül Ankner Pétert találtam a legmegfelelőbbnek, és nem csalódtam benne. Megbízható, rugalmas tervező, minden problémámra rögtön reagált és azt megoldotta. Sokszor anélkül is hogy kértem volna, elé ment a kérdésemnek, írt, hogy hogyan oldjuk meg. A weblapom szuper lett, nemzetközileg is kedvelt visszajelzéseket kaptam. Könnyen tudtam az adminisztrációs felületet kezelni még laikusként is. Az ára is kedvező volt, a külön tanácsokért nem kért semmit, mindig rögtön reagált az emailemre, ha problémám volt. Korrekt, megbízható személy. Mindenkinek bátran ajánlom.

Butzer Andrea