Tartalommarketing

Árajánlatkérés

Tartalommarketing

Szeretné, hogy az Ön weboldala is minél gyakrabban megjelenjen a Google keresőben? És az emberek számára minél több helyen és eszközön megjelenjen? A weboldalak készítése után folyamatosan építeni kell a márkát és az ismertséget.

Ebben segít a tartalommarketing!

A Google szerint a content a király. És ez a megállapítás a weboldalak számának növekedésével egyre inkább igaz lesz. A SEO keresőoptimalizálás része a hasznos tartalom, és az új tartalmak előállítása az online marketing részét képezi. A tartalommarketing olyan tartalmak előállítását, megjelentetését és megosztását jelenti, amely a márkánk, a weboldalunk ismertségének növeli, ezzel növelve a vállalkozásunkat.

Ezt erősíti az, hogy az emberek a keresőket használják szolgáltatások, termékek, orvosok, ingatlanok megtalálására. Ezért ha tudatosan építjük a hírnevünket a tartalommarketing segítségével, és a célunk új potenciális ügyfelek elérése, akkor a megfelelő tartalommal sok olyan embert elérhetünk, akiket érdekel a kínálatunk. És ha a weboldalunkra érkező embereknek tetszik vagy hasznosnak találják a tartalmunkat, akkor akár meg is oszthatják a Facebok-on, az Instagram vagy a Linkedin oldalaikon, ezzel növelve az ismertségünket.

Tartalommarketing

TARTALOMMAL ÉPÍTHETŐ A KÖZÖNSÉG

Tartalmunkat építhetjük hasznos információk átadásával, ami érdekli az embereket. Ezekkel az ingyenes tartalmakkal befektetünk egy később megtérülő befektetésre. Növeli a megbízhatóságunkat ha a tevékenységünkkel kapcsolatos hasznos információkkal látjuk el a látogatókat. Ha mindent jól csinálunk, akkor a tartalommarketing segítségével elérhetjük azokat az embereket, akiket érdekel a tevékenységünk, és megtalálják a cégünket, és akár vásárolnak tőlünk.

 

tartalommarketing szövegírás weblapdesign

 

Hasznos tartalommal segíthetünk megoldani a felhasználók problémáit, taníthatjuk, edukálhatjuk őket. És fontos vevők is válhatnak belőlük, a termékünk vagy szolgáltatásunk megvásárlásához vezetnek.

A tartalommarketingnek egyértelműen előnyös a cégekre nézve. A tartalom alapján megtalálják a felhasználók, és kielégíti az igényeiket. Amikor valamilyen megoldást keresnek a problémájukra, akkor mi készen állunk arra, hogy egy blogbejegyzéssel (post), egy videóval vagy egy infografikával megoldjuk ezt a problémát.

Csak egy jó címet és néhány kulcsszót kell használnunk, hogy felhívjuk a tartalmunkra az emberek figyelmét. A jó tartalom tájékoztat, megismerteti a látogatót a legfontosabb információkkal, jól érthető, áttekinthet, és jól elrendezett megjelenésben.

Kapcsolatot épít a köztünk, a vállalkozásunk és a felhasználók között. Ha folyamatosan készítjük a tartalmainkat, akkor egyre több olyan ember lesz, aki megtalál minket a Google keresőben, és megismeri a cégünket, a szolgáltatásainkat, és megbízik bennünk. Ez fontos a SEO keresőoptimalizálás és a weboldal növekvő forgalma miatt, s növeli a leadek számát. A potenciális érdeklődők pedig vásárolnak majd, amikor felkínáljuk számukra a termékünket vagy szolgáltatásunkat.

Én is használom a Facebook és az Instagram közösségi média platformjait. A weblapdesign Instagram oldalán is követhető vagyok.

Segítségre van szüksége a tartalommarketingben, akkor kérjen információt telefonon +36 30 280 8631 telefonszámon, vagy küldjön üzenetet!

Üzenet küldés

Adatkezelési tájékoztató