Instagram fiók kezelés

Az online marketing fejlődése által új platformok jelennek meg és ilyen az Instagram is. Az Instagram egy okostelefonra fejlesztett alkalmazás amely főleg a fiatalok körében népszerű és több milliárd regisztrált felhasználóval rendelkezik. Ezért kihagyhatatlan online marketing eleme egy mai modern vállalkozásnak!

De miért is van szükség az Instagramra egy vállalkozásnak?

Főleg azoknak szükséges jelen lenni az Instagramon, akiknek a vásárlóik és ügyfeleik között a fiatalabb generáció is jelen van és hasznos tartalmat tudnak számukra adni. Már Magyarországon is vannak jelentős követőbázissal rendelkező emberek, influenszerek és vállalkozások, amelyeket folyamatosan követnek a felhasználók. Létre jött az influenszer marketing is mint új közösségi média csatorna amely növekvő szerepet képvisel.

Instagram posztok készítése

Instagram munkafolyamatok

instagram posztolás

Összetett folyamat az Instagramon közösséget építeni. Hasonlóan a weboldal készítés esetéhez amikor is ismertté kell tenni az elkészült weboldalt, hogy minél többen értesüljenek a honlapról és minél több látogató érkezzen.

Főbb lépések

N

Célcsoport meghatározás

Kik fogják megnézni a digitális tartalmainkat.

N

Hashtag kutatás

Milyen hashtag a legjobb számunkra és miért.

N

Instagram arculat és design megtervezése

Megtervezem hogyan nézzen ki az Instagram poszt és a story.

N

Ellenőrzés és egyeztetés

A terveket, a képeket és a szöveges tartalmat egyeztetem a megrendelővel és jóváhagyás után kerül kiposztolásra a tartalom.

N

Instagram poszt és story készítése

Megosztom az Instagramon (és a Facebook-on) a Posztot és a Storyt egyaránt, és ellenőrzöm a megjelenést és az eredményeket.

Ha Önnek is szüksége van segítségre az Instagram fiók kezelésében vegye fel velem a kapcsolatot és kérjen információt!

Kérjen információt telefonon +36 30 280 8631 telefonszámon, vagy küldjön üzenetet!

Üzenet küldés

Adatkezelési tájékoztató