WEBOLDAL KARBANTARTÁS

Naprakész weboldal

Weboldal karbantartás

A weboldal karbantartás segítségével folyamatosan biztonságban tarthatjuk a weblapunkat, friss tartalommal, új információkkal érdekessé tehetjük a látogatók számára. A weblap mindig naprakész lesz, így a látogatóknak érdemes lehet rendszeresen vissza térni. Ezt a Google kereső is látja, ezért gyakrabban vissza tér a weboldalra hogy feltérképezze, és előrébb rangsorolja a weboldalunkat.

A honlap készítés után foglalkozni kell a honlap aktualitásának és a biztonságának megőrzéséről is, amely rendszeres munkát igényel. A mindig friss és naprakész információkat tartalmazó üzleti weboldal növeli a bizalmat a Google szemében és a látoigatókban is, ezért a  weblap keresőben elfoglalt helye is javulni fog, illetve nem fog látványosan csökkenni.

Miért fontos a weboldal karbantartás

Azért fontos, mert a weboldal biztonságos lesz, aktuális, naprakész, és ezért megbízhatóságot illetve biztonságot közvetít a látogatók felé. A biztonságos és aktualizált weboldalt a Google is előre sorol a keresőben, ezáltal több látogatót hoz a weboldalra amely növeli a vállalkozás imázsát, a cég pozitít megítélését és  ezláltal növelheti az árbevételt.

Előnyök

  • naprakész weboldal tartalom,
  • biztonságos megjelenés,
  • aktuális információk találhatók a weboldalon,
  • pontos tájékoztatást kapnak a látogatók.

WordPress weboldal karbantartás

A WordPress honlap karbantartás a weboldal biztonságos működésének is elengedhetlen része. Fontos WordPress weboldal esetében a WordPress CMS rendszer frissítésének elvégzése, a WordPress bővítmények, pluginok frissítése és a működés ellenőrzése. Olvassa el az általam ajánlott WordPress bővítményekről írt cikkemet.

 

WordPress bővítmények hivalatos weboldala

WordPress weboldal karbantartás

A WEBOLDAL KARBANTARTÁS ELŐNYEI

N

A weboldal naprakészen és hiba mentesen várja a látogatókat. Biztonságban tudhatod a weboldaladat.

N

A weboldal megjelenik a Google kereső első oldalain, ami már önmagában is nagy érték pénzben is kifejezve.

N

Könnyebben elérheted a célközönségedet, és előnyre tehetsz szert a konkurenciáiddal szemben.

N

Gyarapodni fognak a megrendelések, az árajánlakérések, és a megkeresések. És nem kell vagy kevesebbet kell költened hirdetésre.

N

Jó kulcsszótervezéssel több keresésre is megtalálnak téged és a weblapodat.

N

Több bevételed lehet, javul a vállalkozásod eredménye, és ezáltal növekedhet a céged.

N

Megtalálható leszel a fontosabb szakmai linkgyűjteményekben.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT WEBOLDAL KARBANTARTÁSRA!

A weboldal biztonsági karbantartását is elvégezzük, és ha kéred a tartalmát is optimalizáljuk, bővítjük úgy, hogy a tartalom marketing feladatokat is ellátjuk.

Üzenet küldés

Adatkezelési tájékoztató