WEBOLDAL KARBANTARTÁS

Naprakész weboldal

Weboldal karbantartás

A weboldal karbantartás segítségével folyamatosan biztonságban tarthatjuk a weblapunkat, friss tartalommal, új információkkal érdekessé tehetjük a látogatók számára. A weblap mindig naprakész lesz, így a látogatóknak érdemes lehet rendszeresen vissza térni. Ezt a Google is látja, ezért gyakrabban vissza tér a weboldalra hogy feltérképezze, és előrébb rangsorolja a weboldalunkat.

A honlapkészítés után foglalkozni kell a honlap aktualitásának és a biztonságának megőrzéséről is, amely rendszeres munkát igényel. A mindig friss és naprakész információkat tartalmazó üzleti weboldal növeli a bizalmat a Google szemében és a látoigatókban is, ezért a  weblap keresőben elfoglalt helye is javulni fog, illetve nem fog látványosan csökkenni.

WordPress weboldal karbantartás

A honlap karbantartás a weboldal biztonságos működésének is elengedhetlen része. Fontos WordPress weboldal esetében a WordPress CMS rendszer frissítésének elvégzése, a WordPress bővítmények, pluginok frissítése és a működés ellenőrzése.

 

WordPress weboldal karbantartás

A WEBOLDAL KARBANTARTÁS ELŐNYEI

N

A weboldal naprakészen és hiba mentesen várja a látogatókat. Biztonságban tudhatod a weboldaladat.

N

A weboldal megjelenik a Google kereső első oldalain, ami már önmagában is nagy érték pénzben is kifejezve.

N

Könnyebben elérheted a célközönségedet, és előnyre tehetsz szert a konkurenciáiddal szemben.

N

Gyarapodni fognak a megrendelések, az árajánlakérések, és a megkeresések. És nem kell vagy kevesebbet kell költened hirdetésre.

N

Jó kulcsszótervezéssel több keresésre is megtalálnak téged és a weblapodat.

N

Több bevételed lehet, javul a vállalkozásod eredménye, és ezáltal növekedhet a céged.

N

Megtalálható leszel a fontosabb szakmai linkgyűjteményekben.

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT WEBOLDAL KARBANTARTÁSRA!

A weboldal biztonsági karbantartását is elvégezzük, és ha kéred a tartalmát is optimalizáljuk, bővítjük úgy, hogy a tartalom marketing feladatokat is ellátjuk.