Weboldal készítés lépései

Weboldalak készítése garanciával

Weboldal készítés menete

A weboldal készítés menete leggyakrabban nagyon hasonló. Az egyedi tervezésű weblap készítés több munkafolyamatból áll és több munka kell az eredményes weboldal elkészítéséhez. Ezt fontos tisztázni, mert gyakran az ajánlatkérők az árra kíváncsiak, és nem látják a jó weboldal mögött lévő folyamatot és munkát.

Magyarországon is rengeteg honlap van az interneten amelyek versenyeznek a látogatókért, és a weboldalunknak ebből a tömegből kell kitűnnie hogy megtalálják az emberek és meglátogassák a weblapunkat. Ezért olyan weboldalra van szüksége egy vállalkozásnak, amely kiemelkedik a sok konkurens weboldal közül és felkelti a látogatók figyelmét.

A jól megtervezett könnyen átlátható weboldalt könnyebben és szívesebben átolvasnak a látogatók, mint egy túlzsúfolt, és nem túl szép honlapot.

Sőt, a honlap megfelelő kialakítása a keresők (Google) szempontjából is nagyon fontos, mert így hatékony találati eredményeket mutat fel.

A weboldal készítés lépései

A weboldal készítés menete

1. Konzultáció

A weboldal készítés első lépése a telefonos konzultáció, amelyet szükség esetén személyes konzultáció követ. Felmérem a leendő Partner igényeit, elképzeléseit, és elmondom a tanácsaimat, az ötleteimet a weboldal fejlesztéssel kapcsolatban, és felvázolom a megvalósítás lehetőségeit.

2. Tervezés

Egyeztetjük a vállalkozás céljait a weboldallal kapcsolatosan, a célpiacot, a megcélzott látogatókat, megnézzük a legfontosabb konkurenciákat, és azt, hogy milyen irányban érdemes elindulni a weboldallal. Az információk alapján készítek egy weboldal tervet, amelyet pontosítunk.

Segítek kiválasztani a legmegfelelőbb domain nevet és webtár szolgáltatót.

3. Kivitelezés

A weboldal készítés következő fázisa, a honlap elkészítése az elfogadott weboldal terv alapján. Ezt követi a webtárhely beállításainak elvégzése, majd az adatok és a képek feltöltése a weboldalra, a honlap beállítások elvégzése. Ezután következik az elkészült weboldal mobilra optimalizálása, ellenőrzése, a honlap tesztelése. Ellenőrizzük, hogy az elkészült weboldal minden fontosabb böngészőben tökéletesen jelenjen meg.

4. Átadás

Az elkészült weboldalt átadjuk a munkadíj kifizetése után. Még egyszer ellenőrizzük a működést és a megjelenést. Majd megbeszéljük a további teendőket, munkafolyamatokat.

5. OPTIMALIZÁLÁS ÉS KARBANTARTÁS

A honlap kivitelezésével nem ér véget a munka. A kész weboldalt folyamatosan karban kell tartani. A honlap tartalmát frissíteni, bővíteni kell. Regisztrálni lehet különböző linkgyűjteményekbe, és a keresőoptimalizálást is el lehet végezni.

Néhány weboldal referencia

Professzionális weboldalt szeretne?

Segítek olyan egyedi weboldalt tervezni és készíteni, amely hasznos marketing eleme lesz a vállalkozásnak.
Írja le részletesen az igényeit, hogy pontosabb megoldásokat tudjak ajánlatni.

Kérjen információt a weboldal készítésről telefonon +36 30 280 8631 mobilszámon, vagy küldjön üzenetet!

Üzenet küldés

Adatkezelési tájékoztató