Weboldal készítés árak

Mobil és felhasználó barát weboldal készítés kedvező áron. Rugalmasak vagyunk, és figyelembe vesszük az ügyfeleink igényeit.

Weboldal készítés árak

A weboldal készítés ára sok tényezőtől függ. Az ügyfél igényeitől, a weboldalon használt funkcióktól, a tervezés bonyolultságától, a tartalom mennyiségétől, a szövegírástól, az oldalak számától, az űrlapok számától, és az idegen nyelvi oldalak számától.

Tudjuk, hogy mi a sikeres weboldal készítés feltétele, és ezek alapján készítjük el egyénre szabottan a weboldalt. Számos jó megoldás létezik, de a célnak legjobban megfelelő megoldással készítjük el a honlapot.

 

Kedvező weboldal készítési árak 2023

Weboldal készítés ára főleg 2022-ben emelkedett, de 2023-ban is kisebb emelkedés tapasztalható. Egy átlagos honlap ára 250000 Ft és 400000 Forint között alakul a webdesign-tól és a tartalom mennyiségétől függően.

Az áraimat kedvezően alakítottam ki, hogy a weboldal készítés elérhető legyen minél több vállalkozónak és kisvállalkozásnak, és igényes, professzionális weboldaluk legyen. A jól elkészített honlapot az emberek megtalálnak a Google keresőben, és ezáltal növekedhet a vállalkozás bevétele és eredménye.

Mindenki a weboldalt nézi meg először, vagy rád keres a Google-ban mielőtt felveszi veled a kapcsolatot. Nem mindegy, hogy milyen módon és megjelenéssel fogadod az érdeklődőket.

Ha olyan weboldalt szeretnél, ami holnapra kész és olcsó, akkor megköszönöm a látogatásodat, de sajnos nem tudok segíteni. Mert egy professzionális weboldal mögött megfelelő tudás, és aktuális tudás van, ami segíti a weboldal sikerét.

Azon dolgozom, hogy minden vállalkozónak  megtaláljuk a kölcsönösen előnyös megoldást.

weboldal készítés árak

Garancia

Az általunk megtervezett és elkészített weboldalra 1 év garanciát vállalunk. Nem hagyunk magadra a weboldal lekészítése után sem. A honlapot ellenőrizzük, és a megállapodásnak megfelelően frissítjük, és friss tartalommal látjuk el.

Kérdés esetén, vagy ha segítségre van szükséged, akkor rövid időn belül (néhány óra) válaszolunk. A segítségedre leszünk 🙂

Weboldal támogatás

Nagy figyelmet fordítunk ügyfeleink támogatására az online jelenlétben. A weboldalt folyamatosan monitorozzuk és frissítjük.

A szöveg és kép módosításokat, friss tartalom feltöltést, gyors módosításokat és javításokat rövid időn belül megcsináljuk.

Tanácsadással segítem az online jelenlétet.

garancia weoldal készítésre

A weboldal készítési árak bruttó árak (AAM), tájékoztató jellegűek, projektenként és feladatonként változhat az igényektől függően, és nem tartalmazzák a weboldal fenntartásához szükséges webtárhely és domain név díját.

Landing oldal készítés 150000 Ft. – tól.

Keresőoptimalizálás ára 5 kulcsszóig 150000 Ft. – tól.

Online marketing tanácsadás: 30000 Ft.

Tartalom Marketing Kivitelezés, szövegírás, tanácsadás: 40.000 Ft. / hónap.

Weboldal módosítás: 15.000 Ft. / óra.