Újra Divi Black Friday Akció

Frissítve! DIVI akció! Pontosan 2 nap múlva érkezik az Elegant Themes Black Friday akció a Divi sablonhoz. Ha szeretnéd olcsóbban megvenni a sablont, akkor kövesd figyelemmel az akciót!

A Divi sablonnal igazi szabadságot kapsz a weboldal készítésben. Élő nézetben is tudod szerkeszteni a weboldalt, amely megkönnyíti és gyorsítja a munkát. Az előre elkészített beépített elrendezések segítségével további ötleteket szerezhetsz a honlap kialakításához, és a minta importálása után teljesen testreszabhatod a tartalmat ezzel is megkönnyítve a munkát. Használd Te is a Divi sablont és készíts szép honlapokat.

Divi sablon Black Friday akció 2020 november

Címsor szerkesztése visual builder-ben

Címsor szerkesztése Divi visual builder-ben

A fejlécben megjelenő cím és szöveg mérete is szabadon alakítható csúszkával vagy a betűméret pontos méret megadásával.

A beállításokat elvégezhetjük asztali, tablet és mobil nézetben is ellenőrizve a megjelenést, ezzel biztosítva az áttekinthető weboldalt. Ma már a látogatók nagy része mobilról érkezik, ezért fontos, hogy mobiltelefonon is jól olvasható legyen a honlap tartalma.

Szerkesztés visual builder-ben

Weboldal szerkesztés Divi visual builderben

A szakasz elválasztót is sokrétűen beállíthatjuk, szabad kezet adva a szerkesztésben és a webdesign-ben.  Beállítható az minta a szakasz felső és alsó részén is, átszínezhetjük, és megfordíthatjuk őket ahogy a webdesign és a szép megjelenés megkívánja.

Weboldal minták Divi Sablonhoz

A Divi sablon készítői előre elkészítettek látványos minta weboldalakat, amelyeket fel tudsz használni a honlap készítéskor. Megnézheted ezeket az elegantthemes.com/layouts weboldalon. 

Különlegessége, hogy a minta oldalak egyes aloldalait is importálhatod a weblapodhoz, így a legkülönbözőbb honlap megjelenést is elkészítheted egyszerűen.

Divi Layout Packs

Érdekel a Divi Black Friday Akciója?

Már csak 2 nap és elérhető a Divi Black Friday akcióban. És ez a nap egyre közelebb van!