Narozsny Norbert közös kepviselő mobilbarát weboldala

Norbert közös kepviselő mobilbarát weboldala

Projekt leírás

Mobilbarát weboldal készítés volt a feladat. Egy régi weboldal helyett kellett újat tervezni a legmodernebb megjelenéssel, és mobiltelefonon és tableten és jól áttekinthető (responsive) megjelenéssel. 

Az arculat fő színe a bordó és a fekete, amely eleganciájával és professzionális megjelenésével kitűnik a számtalan társasházkezeléssel foglalkozó weboldal közül.

Részletek

Ügyfél: Narozsny Norbert
Dátum: 2016
Szakértelem: Weboldal készítés, mobilbarát weboldal készítés
Weboldal: norbertkozoskepviselo.hu

Norbert közös kepviselő mobilbarát weboldala

Projekt Érdekesség

A közös kepviselő mobilbarát weboldala mobiltelefonon is jól olvasható, áttekinthető. A hangsúlyos színek elegáns megjelenést biztosítanak.

Projekt Érdekesség

Norbert közös képviselő névjegye a weboldal minden oldalán jól látható.

Norbert közös képviselő webnévjegy

Több weboldalt készíttettem már életemben, meg is szenvedtem mindegyikkel míg úgy ahogy elkészült. Péter munkáját egy konkurrens cég ajánlotta. A munka gyorsan és pontosan zajlott, amit megbeszéltünk, szinte másnap megjelent az új oldalon. Az ár megfelelő, mondanám, hogy pontosan azt kaptam érte amit vártam, de nem, mert sokkal gyorsabban kaptam szebbet és minőségi weboldalt mint gondoltam. Sokat segített, hogy nem csak adminisztratív készítette a webet, hanem a kreatív ötleteivel is sokat segített. Bátran ajánlom tovább bárkinek.
Narozsny Norbert
norbertkozoskepviselo.hu

Narozsny Norbert

norbertkozoskepviselo.hu

Reszponzív weboldal készítésre van szüksége? Kérjen gyorsan árajánlatot!