Új weboldal készítése a WorldEdu részére

új weboldal készítése a Worldedu részére mobilra optimalizalva

Projekt leírás

Új modern weboldal tervezésére és weboldalkészítésre került sor a Worldedu részére. Az új honlap illeszkedik az eddig megszokott webdesign megjelenéshez de a sokkal inkább a felhasználóknak készült és optimalizáltuk a tartalom megjelenítését. Látványos és szép képekkel illusztrálva sokkal vonzóbb lett az új weblap amely egyúttal több látogatót is vonz. A weboldal újratervezése utná látványosan javultak a konverziós eredmények.

A fejléckép és a bevezető tartalmi részek is kiemelkednek a többi honlap közül. A CTA call to action gombok segítségével többen kattintanak a kapcsolatfelvételre. A weboldalon továbbra is kiemeltük a külföldi nyelvtanulást előtérbe helyezve  Málta szigetét és Ausztráliát, amelyek a WorldEdu specialitásai. Az új weboldalon könnyen elérhető a nyelvtanulási blog is ami további információkkal látja el az érdeklődőket.

Részletek

Ügyfél: WorldEdu Kft.
Dátum: 2022
Szakértelem: Weboldal készítés, wordpress weboldal készítés
Weblap: worldedu.hu

Új WorldEdu weboldal 2022

Projekt érdekesség

A weboldal teljes nyitó oldala megújult kiemelve a külföldi nyelvtanulás előnyeit, a szolgáltatásokat, bemutatva a máltai és Ausztál speciálitásukat.

Projekt érdekesség

Gyönyörű képekkel illusztrálva kiemelt helyet kaptak a célországok a nyitó oldalon, amely segít a felhasználóknak kiválasztani a őt érdeklő országot és hatékonyabbá teszi a weboldalt.

célországok
Ikonok segítenek a tájkoztatásban

Projekt érdekesség

Új rész került a nyitó oldalra ahol ikonok segítenek a tájkoztatásban.

Projekt érdekesség

Az weblapon új megjelenítést kaptak a pozitív ügyfélvélemények is amelyek bővülni fognak egy új oldallal.

Worldedu pozitív ügyfélvélemények
Worldedu blog

Projekt érdekesség

Az új honlapon a felső menüpontból érhető el a blog, ahol a látogatók érdekes cikkeket olvashatnak a külföldi nyelvtanulásról és felhívják a figyelmet az aktualitásokra.

Tetszett amit látott? Egyedi weboldal készítés és karbantartás.