Weboldal készítés Mercédesz Menyasszonyi Ruhaszalon részére

weboldal készítés a Mercédesz Menyasszonyi Ruhaszalon részére mobilra optimalizálva

Projekt leírás

A megbízóm azzal a kéréssel fordult hozzám, hogy rövid idő alatt szeretne egy modern megjelenésű weboldalt készíttetni amely bemutatja a gyönyörű esküvői ruhákból álló kollekcót és illeszketik a menyasszonyi ruha szalon design-jához és arculatához. A szürke szín és a logó adottak voltak ezt kellett átültetni az online megjelenésbe.

A színválasztás jónak bizonyult, mert kiemeli a képeket ezáltal a képek a fő attrakciók a honlapon. A fejlécben elhelyezett sliderben váltakoznak a szalon képei arra csábítbva a látogatót hogy elmenjen egy ruhapróbára.

A megjelenés és a tartalmi részek is kiemelkednek a többi honlap közül. A CTA call to action gombok segítik a látogatót a navigációban és a ruhák adatlapjáról is könnyű eljutni a kapcsolatfelvételhez.

Részletek

Ügyfél: Oláh Attila
Dátum: 2023
Szakértelem: Weboldal készítés, wordpress weboldal készítés
Weblap: mercedesbride.hu

Mercédesz Menyasszonyi Ruhaszalon weboldala 2023

Projekt érdekesség

A weboldal nyitó oldala ízelítőt ad a menyaszonyi ruhákból és a kiválasztott kollekció képeire vagy a CTA gombra kattintva eljuthat az érdeklődő a kategória teljes kínálatához.

Projekt érdekesség

Gyönyörű képekkel illusztrálva a weboldalból kiemelkedve jelennek meg a menyaszonyi ruhák.

menyasszonyi ruha kollekció bemutatása
nyitóoldal szalon képek

Projekt érdekesség

Első helyen a szalon kerül bemutatásra.

Projekt érdekesség

A menyaszonyi ruhák kiemelkednek a szürke háttérből és szép színes képek arra ösztönöznek, hogy tovább haladjon a látogató és megnézze a ruhákat nagyobb képekben is.

termékoldal kép animációval
termék kategória oldal
láblécben megjelenő információk és Google térkép

Projekt érdekesség

A láblécben minden fontos információ megjelenik, így aki az oldal aljára ér mindent megtalál ami a kapcsolatfelvételhez szükséges.

Tetszett amit látott? Egyedi weboldal készítés és karbantartás.