A DIVI sablon előnye

Nagy előnye, hogy könnyen készíthetünk vele mobilbarát reszponzív weboldalakat
Megveszem a DIVI sablont

DIVI

Az Elegant Themes által fejlesztett nagyszerű Divi sablon az egyik legjobb és legnépszerűbb a prémium WordPress sablonok között. Nagy előnye, hogy könnyen készíthetünk vele mobilbarát reszponzív weboldalakat, és megvásárlás után korlátlan weboldalon lehet használni.

Folyamatosan fejlesztik a Divi Buildert, amely segítségével rövid idő alatt kattintgathatunk össze elegáns és modern weboldalakat programozói és webfejlesztői szaktudás nélkül. Számos beépített layout elrendezés segíti a weboldal fejlesztést.

Előre elkészített elemeket tudunk beilleszteni a weboldalba, olyanokat mint egy kapcsolat űrlap, kiemelt cselekvére felhívás gomb, ártáblázat, teljes szélességű fejléc, slider, blog, ajánlások, lapozás, és szöveges fül, közösségi média megosztások.

A Divi animáción látható, hogy vizuális szerkesztő felőleten könnyedén lehet módosítani és kiegészíteni a weboldal tartalmát, új sorokat, oszlopokat, képeket lehet beszúrni, vagy akár a szöveget és címet is gyorsan át lehet írni.

 

Divi animáció

 

 

A weboldal szerkesztése

Divi sablon modulok beillesztése

Divi sablonnal könnyű a weboldal szerkesztése

Divi sablon

A DIVI sablon megvásárlása

Látogass el az Elegantthemes.com weboldalra, keresd meg a  Join to download gombot, és válaszd ki a pénztárcádnak megfelelő csomagot. Az olcsóbb csomag ára 89 USD + áfa amit évente kell fizetni ahhoz, hogy megkapd a folyamatos frissítéseket.

A drágább csomag ára egyszeri 249 USD + áfa, de ezzel örökre megkapod a Divi sablonok használatának a jogát a frissítésekkel együtt. Azaz megvásárlod a Divi sablonokat és a fizetős pluginok korlátlan használatát.

A DIVI sablon előnyei

 • magyar nyelvű kezelő felület,
 • könnyű szerkesztés a Divi Builder segítségével mind vizuális, mind normál szerkesztői felületen,
 • előre elkészített weboldal szerkezetek egyszerű importálása,
 • szinte bármilyen weboldal elrendezés létrehozható a segítségével,
 • drag and drop (fogd és vidd) módszerrel szerkeszthető a weblap,
 • mobilbarát reszponzív weboldal készíthető vele,
 • könnyen beilleszthetünk olyan előre elkészített elemeket, mint a kapcsolati űrlap, slider vagy képváltogató, képgaléria, szöveg, kép, gomb, ártáblázatok, ügyfélvélemény, keresés, mp3 lejátszás, videó beágyazás, oldalsáv, blog, tab fül elrendezés, GYIK sablon,
 • minden elem testreszabható, amik a weboldal kinézetét teljesen egyedivé teszik,
 • saját CSS kódszerkesztőjében saját css kódokat is megadhatunk,
 • az elkészített weboldalakat és aloldalakat el tudjuk menteni, ki tudjuk exportálni, és máshol is felhasználhatjuk,
 • a rendszert folyamatosan fejlesztik.

Ha lenyűgöző weboldalt akarsz készíteni, nézd meg a Divit!

Megnézem a Divi sablont