Szeretnél saját blogot indítani?

Több lehetőség közül tudsz választani. Lehet teljesen ingyenes blogrendszert is használni, mint például a Blogger.com, ami a Google blogrendszere, ahol az első saját blogom is készült, a weblap-design.blogspot.hu.

A blog motorját a blogger.com szolgáltatja, amely egy jól működő, és elég jól testre szabható megoldást kínál ingyenesen az érdeklődők számára.

Vagy megrendelhetsz egyedi blogot is egy webdesignertől, vagy egy webdesign cégtől, aki egyéni tervezésű blogot készíthet neked. Ennek az előnye, hogy teljesen rád van szabva, vagy a meglévő arculatodhoz és a weboldaladhoz igazodik, esetleg a weblapoddal is közvetlenül össze van kötve. Persze ennek ára van, nem is kevés.

Aki gyakorlott weboldal készítő, az saját WordPress vagy Joomla blogrendszert is ki tud alakítani magának. Amelyekkel el tud kezdeni blogolni. És a megfelelő blog sablonok segítségével egyedi kinézetű blogot tud létrehozni.

Blog sablonok

Számos weboldalon találhatsz sablonokat a blogokhoz.

Ajánlok néhány jó forrást, ahol megtalálhatod a megfelelő sablont:

http://btemplates.com/

http://www.deluxetemplates.net/

http://xmlbloggertemplates.com/

http://www.bloggertricks.com/2008/06/blogger-templates-galore.html

A blogomat a sok munka miatt lassan töltöm meg tartalommal, de remélem, hogy időnként vissza térsz, és hasznos információkat találsz nálam! 🙂

Ha teszik, oszd meg, hogy mások is lássák 🙂

Előre is köszönöm!